Spa

Artic SPA

Utomhus massagepool i 38 grader under bar himmel.

Det är en speciell känsla att bada i Artic Spa när det är vitt med snö, en mörk stjärnklar himmel och ett par minus grader.

Bara huvudet som sticker upp ovanför vattenytan, det ångar kraftigt från det varma vattnet i badet och kinderna blir så där härligt rosiga.

Mycket rogivande.

Vi finns på www.bokadirekt.se/places/gurresta-spa-8966

Klicka på länken till våra andra hemsidor www.gurrestaspa.se

BEMER www.gurrestaspa.bemergroup.com

BEMER® fysikalisk vaskulär terapi, är för närvarande en av de mest effektiva terapiformer som finns för att förebygga sjukdom och läkning av dessa. BEMER® stimulerar fysikaliskt en lokalt nedsatt eller störd mikrocirkulation, vilket ger stöd för att upprätthålla hälsa och främja rehabilitering. Den nuvarande generationen BEMER Classic och BEMER Professional baseras på forskningens senaste resultat. BEMER använder i sina program en världsunik signalstruktur, utvecklade för behandling under dagen i vaket tillstånd och för behandling under sömnen.
BEMER®-terapi är en behandlingsinsats för hela kroppen och dess naturliga reglerande mekanismer. BEMER® används oberoende av symtom som en kompletterande behandling vid olika processer för tillfrisknande. Dessutom bidrar BEMER® som friskvård, till en ökad prestationsförmåga på fritiden, i arbetet och i idrott.
Därför använder vi BEMER®-terapi i vår terapeutiska verksamhet.
Vill du veta mer om BEMER VET för hästar, se veterinary.bemergroup.com.

Kontakta mig gärna per mail eller sms för vidare information om BEMER för människor och djur, för den som är frisk/sjuk, tränar/inte tränar, funktionshindrad och för alla åldrar.